ORDU / AKKUŞ - Akkuş Anaokulu

Akkuş Anaokulu

Merkez Mah. İstiklal Cad. No75/B Akkuş/Ordu
Vizyon
Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, çocukların tüm gelişim alanlarını destekleyici çalışmaları yaparak, insan gelişiminin en hızlı olduğu ve kritik dönemleri kapsadığı yılları en iyi şekilde değerlendirerek mutlu, verimli ve kendini geliştiren bireyler için gerekli olan altyapıyı oluşturmak. Sevgi esas alınarak, paylaşma, güven, adalet, anlayışı ile olumlu iletişim ortamında, eğitimi doğrudan yaşamın kendisi olarak kabul edip, planlı ve sitemli bir eğitim yaşamı düzenlemek ve çocuk-aile-okul-çevre işbirliği içinde uygulamak.
Misyon
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
09.00-14.00
Kaloriferli
Tokat Niksar´a 45 Km, Ordu´ya 140 km, Ünye´ye 60 Km
Yerleşim Yeri
Merkez Mah. İstiklal Cad. Fatih Ortaokulu Karşısı Akkuş Anaokulu AKKUŞ/ORDU Akkuş, 5 bin Nüfuslu Niksar ile Ünye Arasında kalan küçük bir ilçedir. Kışları çok sert geçmekle birlikte yazları çok güzeldir.
Akkuş İlçe Merkezinde