Okulumuz Hakkında

Merkez Mah. İstiklal Cad. No75/B Akkuş/Ordu
 Fotoğrafı

VİZYON

Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, çocukların tüm gelişim alanlarını destekleyici çalışmaları yaparak, insan gelişiminin en hızlı olduğu ve kritik dönemleri kapsadığı yılları en iyi şekilde değerlendirerek mutlu, verimli ve kendini geliştiren bireyler için gerekli olan altyapıyı oluşturmak. Sevgi esas alınarak, paylaşma, güven, adalet, anlayışı ile olumlu iletişim ortamında, eğitimi doğrudan yaşamın kendisi olarak kabul edip, planlı ve sitemli bir eğitim yaşamı düzenlemek ve çocuk-aile-okul-çevre işbirliği içinde uygulamak.

MİSYON

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Akkuş İlçe Merkezinde

Yerleşim Yeri Bilgisi

Merkez Mah. İstiklal Cad. Fatih Ortaokulu Karşısı Akkuş Anaokulu AKKUŞ/ORDU Akkuş, 5 bin Nüfuslu Niksar ile Ünye Arasında kalan küçük bir ilçedir. Kışları çok sert geçmekle birlikte yazları çok güzeldir.

Taban-Tavan Puan Bilgileri

Okulun YGS/LYS Başarı Durumu